Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Kurtuluş Haftası ve Kavun Festivali etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kırkağaç’ta bu yıl 46’ncısı düzenlenen geleneksel Kavun Festivali, renkli yarışmalar ile ilçede çeşitli eğlencelere ev sahipliği yapıyor.  

Kavun Festivali etkinlikleri kapsamında Çam Mesire Alanı’nda çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Düzenlenen yarışmalara yoğun katılım vardı. Hem çocuklar hem de aileler festivalde keyifli  anlar yaşadı.

40 yıldır uğraşılıyordu: Manisa'nın tarihi eseri Türkiye'ye iade edildi 40 yıldır uğraşılıyordu: Manisa'nın tarihi eseri Türkiye'ye iade edildi

Kırkağaç’ta Geleneksel Kavun Festivali Renkli Yarışmalara Ev Sahipliği Yapıyor (7)

Çocuklara özel yarışmalar düzenlendi

Çocuklara özel düzenlenen yumurta taşıma, çuval ve halat çekme gibi oyunlar ile çocuklar doyasıya eğlendi. Festivale katılan vatandaşlar yarışmalardan keyif aldıklarını ve çocukların yarışmalarının görülmeye değer olduğunu ifade etti.

Kırkağaç’ta Geleneksel Kavun Festivali Renkli Yarışmalara Ev Sahipliği Yapıyor (5)

Yarışmalar sonucundan, dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller takdim edildi. Dereceye giren çocuklara ödüllerini, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcıları Necdi Özkan, Ahmet Kirit, İlhan Zını ve CHP İlçe Başkanı Ayhan Düzova takdim etti.

Kırkağaç’ta Geleneksel Kavun Festivali Renkli Yarışmalara Ev Sahipliği Yapıyor (4)

Muhabir: ELİF YILDIRIM