Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Gölmarmara’dan bir hayırseverin gönderdiği kavunları Roman Mahallesindeki vatandaşlara ikram etti. Başkan Dönmez’in bu hareketi vatandaşlar tarafından oldukça sevinçle karşılandı. Gölmarmaralı bir hayırsever tarafından gönderilen kavunları, blediye ekipleri Roman Mahallesinde yaşayan vatandaşlara tek tek ulaştırdı. Başkan Dönmez’in de katıldığı bu etkinlikte vatandaşlar, hayırseverlere teşekkür etti.  

Kırkağaç'ta Kavun Şenliği Başkan Dönmez Hayırseverlerin Göstergesi Oluyor (2)


“Her zaman vatandaşın yanında olacağız”

Gerçekleşen kavun ikramı sırasında konuşma yapan Başkan Dönmez, vatandaşların mutluluğunun belediyenin mutluluğu olduğunu söyleyerek, her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. 

Kırkağaç'ta Kavun Şenliği Başkan Dönmez Hayırseverlerin Göstergesi Oluyor (3)

"Küçük bir mutluluk yaşatmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu"

Hayırseverlere ve bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Dönmez;


“Gölmarmara'dan gelen bu güzel kavunlar, bir hayırseverin bizlere sunduğu değerli bir katkıdır. Bu yardımı, Roman Mahallemizdeki vatandaşlarımıza ulaştırmak ve onlara küçük bir mutluluk yaşatmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Bu tür yardımların hem toplumdaki dayanışma ruhunu pekiştirdiğine hem de ihtiyaç sahiplerine umut verdiğine inanıyorum. Hayırseverimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman toplumumuzun yanında olmaya ve bu tür güzel etkinliklerle destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler

Kırkağaç'ta Kavun Şenliği Başkan Dönmez Hayırseverlerin Göstergesi Oluyor (1)

Kırkağaç'ta Kavun Şenliği Başkan Dönmez Hayırseverlerin Göstergesi Oluyor (5)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU