2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışması ile tanınan fenomen Cansel Çördük, uzun zamandır yurt dışında yaşamakta. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Cansel Çördük, sosyal meyda hesabından paylaştığı son fotoğraflar ile yorum yağmuruna tutuldu. 

Kısmetse Olur Cansel Son Halini Paylaştı; Eleştiri Yağmuruna Tutuldu (1)

Kısmetse Olur yarışma programının üstünden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini koruyan Cansel Çördük, son paylaştığı fotoğraflarda oldukça zayıf gözükmesi dikkat çekti. Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadıkları ilişki ile hafızalara kazınan Cansel Çördük kısa bir süre önce Türkiye'yi terketmiş ve yurt dışına taşınmıştı. Son zamanlarda oynadığı klipler ile sıkça gündeme gelen Cansel, bu seferde verdiği kilolar ile gündemde. 

Kısmetse Olur Cansel Son Halini Paylaştı; Eleştiri Yağmuruna Tutuldu (2)

Kısmetse Olur programından sonra değişimleri ile dikkatleri üzerine çeken fenomen yurt dışında bambaşka bir hayat yaşıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden beyaz şort ve büstiyer kombinini paylaşan fenomen eleştri yağmuruna tutuldu. 

"Eskiden daha güzeldi"

Paylaştığı son gönderiye hayranları tarafından yorumlar yağdı. Çok fazla kilo verdiğini düşünen takipçileri, "erimiş resmen nerede o eski hayran olduğum Cansel",  "Niye bu kadar kilo verdin çok incesin ekiden daha güzeldi" tarzı yorumları ile fenomeni yorum yağmuruna tuttu.

Salihli’de İrem Derici rüzgârı esti! Salihli’de İrem Derici rüzgârı esti!

Kısmetse Olur Cansel Son Halini Paylaştı; Eleştiri Yağmuruna Tutuldu (3)

Kaynak: HABER MERKEZİ