Çatışmalı hikayesiyle izleyicilerin dikkatlerini çeken ve ilk sezonu ile 10 reyting barajını geçen dizilerden biri olan Kızıl Goncalar’ın yeni sezon tarihi belli oldu mu?  Detaylar haberimizde… 

Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla başlıyor Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla başlıyor

Pazartesi günleri zirvenin değişmez ismi ve NOW TV’nin sevilen dizisi Kızıl Goncaların yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Sezon finali bölümü ile izleyicilere soluksuz bir bölüm sunan Kızıl Goncalar’ın yeni sezona ne zaman başlayacağı ve Cüneyd’e ne olduğu merak konusu oldu. 
Yeni sezon için hazırlanan diziler yavaş yavaş setlere çıkmaya başladı. Yeni sezon fragmanları tek tek yayınlanmaya başladı. Diziler için yeni  sezon hayatının başladığı eylül ayına girmemizle birlikte Kızıl Goncalar’ın ne zaman başlayacağı ise akıllarda soru işareti olarak kaldı. 
Sezon finali bölümünde “Cüneyd yok oldu” cümlesi ile biten dizi sosyal medyada yoğun bir ilgiyle karşılaşmış ve gündeme oturmuştu. Dizinin hayran kitlesi, sezon finalinden sonra sosyal medyada, hayranlıklarını dile getirdi.

Kızıl Goncalar’ın Yeni Sezonu Ne Zaman Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu  Mu (3)

Peki Kızıl Goncaların sezon finalinde ne oldu?

Mürşit Efendi’nin ölümü  ile ortalık kızıştı. Mürşid’in ölümünün Meryem’im üzerine atılması, Naim’in elinin kesilmesi ve Zeynep ve kızların Cüneyd’in babasının adamları tarafından kaçırılması…. 

Soluksuz geçen sezon finali bölümünde, Meryem felaketin önceden habercisi olan bir rüya gördü. Rüyasında dergahta yerlerde ölü güvercinler vardı. Bir kuşu ise kafesten alıp özgür bıraktı. Cüneyd’in babasının tarikatta hak istemesi ve Cüneyd’e annesi ile ilgili gerçekleri anlatmasının ardından Cüneyd kendini surların tepesinde buldu. Zeynep’in sınav olacağı okulda kızını bekleyen Meryem’i polisler Mürşid’in ölümü ile ilgili tutuklamak için geldi. Meryem tutuklanma sırasında Mira’nın aslında kendisini kızı olduğunu anladı. Sezon finali bölümünde en çok dikkat çeken olay ise bütün bu olaylar olurken Cüneyd’in surların üstünden kaybolması ve cübbesinin olduğu yerde durması oldu. “Cüneyd kendi cübbesi altında yok oldu” cümlesi ile biten dizide Cüneyd’in ölüp ölmediği ise belli değil.

Kızıl Goncalar’ın Yeni Sezonu Ne Zaman Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu  Mu (1)

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu ne zaman?

Yeni sezon için hız kesmeden hazırlanan dizi ekibinin yakın zamanlarda sete çıktığı biliniyor. Yeni sezonun ne zaman geleceği hakkında kesin bir bilgi olmasa da edinilen bilgilere göre Kızıl Goncalar’ın 30 Eylül’de yeni sezona giriş yapması bekleniyor. 

Kızıl Goncalar’ın Yeni Sezonu Ne Zaman Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu  Mu (2)


 

Kaynak: HABER MERKEZİ