Bakanlık listeyi tam açıklamadan önce bir firmadan  domuz eti kullanıldığını duyurmuştu. Sosyal medya gündemi bomba gibi oturan duyurunun ardından kullanıcılar domuz eti kullanan firmanın ‘Köfteci Yusuf’ olduğunu iddia etti. 

Tarım ve  Orman Bakanlığı yeni yayımladığı listede ‘Köfteci Yusuf’u ifşa etti. Bakanlık tarafında yayınlana listede Köfteci Yusuf’un yemeklerinde domuz eti kullandığı açıklanmış oldu. Manisa’da 3 tane şubesi bulunan ‘Köfteci Yusuf’un hangi şubelerinde domuz eti kullandığı ise Manisalı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. 

Beyoğlu'nda patlama Beyoğlu'nda patlama

Manisalı vatandaşlar tarafından hem diğer firmalara göre daha ekonomik olduğu hem de lezzetli olduğu gerekçesiyle sık sık kullanılan ‘Köfteci Yusuf’un Manisa şubesinde domuz etki kullanıp kullanmadığı ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Köfteci Yusuf’un Manisa şubesinde domuz eti kullanılıyor mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından domuz eti kullanıldığı açıklanan ‘Köfteci Yusuf’un  hangi şubelerinde domuz eti kullanıldığı da açıklandı. Bakanlık tarafından güncellenen listede açıklanan verilere göre ‘Köfteci Yusuf’un Bursa şubesinde etlerin içine domuz eti karıştırıldığı duyuruldu. Bakanlık tarafından açıklanan listede güncel olarak Manisa Şubesi bulunmuyor. Manisa şubesinde ise domuz eti kullanılıp kullanılmadığı konusunda bakanlık tarafından net bir güncelleme yapılmadı. 


 

Kaynak: HABER MERKEZİ