Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

Manisa’da geçtiğimiz günlerde ilk olarak Yunusemre’de faaliyete geçen Halk Ekmek Satışı Kula’da hizmet vermeye başlayacak. 
Manisa’da 31 Mart Yerel Seçimler’den sonra yeni yönetimin seçim vaatleri arasından bulunan Halk Ekmek Satışı ilçelerde tek tek faaliyete geçiyor. İlk olarak  Yunusemre’de hayata geçirilen proje Manisa genelinde yayılmaya devam ediyor. Yunusemre’den sonra Halk Ekmek bu sefer Kula’da açılacak. 
Kula Belediyesi, Kulalı vatandaşların zorlu hava koşullarından dolayı yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmak için Halk Ekmek Satışı’nın başladığını duyurdu. 16 Eylül Pazartesi günü faaliyetlerine başlayacak olan Halk Ekmek Satışı, Kula Belediyesi Hizmet Binası karşında Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan 100’üncü Yıl İşhanı'nda  hizmet verecek.  


“Kulalılar, her şeyin en iyisine layık”

Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz,  en büyük önceliklerinin daha iyi bir hizmet olduğunun vurgusunu yaparak;
" Kulalılar, her şeyin en iyisine layık. Mevcut Halk Ekmek Büfesi, yazın sıcakta kışın yağmurlu havalarda vatandaşlarımıza zorluk yaşatıyordu. Halkımıza hep daha iyi hizmeti sunmak en büyük önceliğimiz. Yeni satış noktamız, hem ulaşım açısından hem güvenli, korunaklı olması açısından kolaylık sağlayacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM