Yıllar geçse de unutulmayacak Türk Dizisi denince hemen akla gelen 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Kirves'si Ali İpin, sosyal medyada eşi ile birlikte paylaştığı fotoğraflar ile gündemde. Eşi ile birlikte geçirdiği 25 yılı sosyal medya üzerinden fotoğraf paylaşarak kutlayan  Ali İpin'e yorum yağdı. 

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Eşiyle Fotoğraf Paylaştı (3)

Bahar dizisi ne zaman başlayacak? Bahar dizisi ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi oyuncuları sıksık yaşadıkları değişim ile gündemde. Ali İpin'e yaşadığı değişimler ile gündeme gelen bir başka Kurtlar Vadisi oyuncusu oldu.  68 yaşındaki oyuncu, 25 yıldır beraber olduğı Serap İpin ile evlilik yıl dönlmlerini kutladı. 

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Eşiyle Fotoğraf Paylaştı (1)

Sosyal medya hesabı üzerinden eşi ile çıktığı romantik bir akşam yemeğinden fotoğraflar atan oyuncuya da yorumlar gecikmedi.  Yaptığı romantk paylaşım ile hayranlarının kalbini  ısıtan Ali İpin Paylaştığı fotoğrafada "23. yıl... Nice 23 yıllara birtanem. Bu arada ilk iki yılı hesaba katmadım. Kendi çapımızda iki sevgili yıl dönümümüzü kutladık" notunu düştü.

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Eşiyle Fotoğraf Paylaştı (2)

Son hali gündemde

Eşi Serap İpinile fotoğraf paylaşan usta  oyuncuya 'Nice birlikte beraber yıllarınız olsun' 'Hep yüzünüz gülsün' şeklinde bir sürü yorumlar yapıldı. 

Eşi ile romantik nlarını paylaşan usta oyuncu aynı zmanda son hali ile de dikkat çekti. Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin'e beğeni yorumları da gecikmedi. Usta oyuncuya bir sürü yorum yağdı.  

Kaynak: HABER MERKEZİ