20 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla ‘Let’s Do It’ hareketi kapsamında Çiftlik Park’ta yapılan temizlikte kısa sürede onlarca torba çöp toplandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel gönüllülerinin katılımıyla ‘Let’s Do It’ hareketi çerçevesinde Yunusemre ilçesi Çiftlik Park’ta çevre temizliği etkinliği düzenlendi.

‘Let’s Do It’ Çiftlik Park’ı Temizledi (5)

Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Ceylan, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Zorlu Holding’in 'Kıvılcımlar Kurumsal Gönüllülük Hareketi'ne bağlı 47 Vestel gönüllüsü katılım sağladı.  

‘Let’s Do It’ Çiftlik Park’ı Temizledi (7)

Etkinlikte gönüllüler tarafından kısa sürede onlarca torba çöp toplandı. Toplanan çöpler, ortadan kaldırılmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı açıklamada bu ve buna benzer etkinliklerin önümüzdeki günlerde başka bölgelerde de yapılacağı ifade edildi.

Yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon hatlarında yoğun mesai Yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon hatlarında yoğun mesai

‘Let’s Do It’ Çiftlik Park’ı Temizledi (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU