2010’lu yıllarda rüzgar estiren İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Liam Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Peki Liam Payne kimdir, kaç yaşında, nereli?

Liam Payne kimdir?

29 Ağustos 1993 yılında doğa Liam Payne müzik kariyerine, 2010 yılında popüler müzik grubu One Direction'a katılmasıyla başladı. Grup popüler yarışma ‘X Factor’e katılmasıyla hızla dünya çapında büyük bir fenomen haline geldi. One Direction, 2010’lu yılların en büyük hitlerinden olan "What Makes You Beautiful," "Story of My Life" ve "Drag Me Down" gibi parçalar ile hafızalara kazındı. 

2016 yılında grup solo kariyerlerine odaklanmak  için bir süre ara vermeye kara verdi. Liam’da bu süre zarfı içerisinde solo albüm ve şarkılar yayınlamaya başladı. Kariyerine 2017 yılında "Strip That Down" adlı şarkıyı çıkartarak başlayan Liam’ın single’ı başarıdan başarıya koştu.  
Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te kaldığı otelin balkonundan düşerek 31 yaşında hayatını kaybetti.

En çok satan erkek grubu 

Payne 2008 ve 2010 yıllarında The X Factor’ yarışmasına katılan Liam, daha sonra yarışmaya katılan  Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu. Grup tüm zamalanların ençok satan erkek grubu olarak tarihe geçti. 70 milyonun üzerindeki albüm satışı ile 2010’luyıllarada rüzgar estiren One Direction Malik'in ayrılmasıyla dağılma sürecine girmiş, grup üyeleri 2017'den itibaren solo çalışmalar yürütmeye başlamıştı.

Bedavacı akrabalara isyan etti, dükkanına 'Akrabalar giremez' pankartı astı Bedavacı akrabalara isyan etti, dükkanına 'Akrabalar giremez' pankartı astı

Liam Payne neden öldü?

2017 yılında dağılanİngiliz müzik grubu One Direction üyesi şarkıcı Liam Payne, grubun diğer üyesi Niall Horan’ın konserine katılmak için Arjantin’e  gitti. Arjantin’in başkenti Buenos Aris’te kaldığı otelin balkonunda düşerek hayatını kaybetti. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ