Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Peker Mahallesi'nde yer alan Okan Divrik Parkı'nda sahipsiz köpekler, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Özellikle çocuklarını parka getiren aileler, köpeklerin saldırgan tavırlarından rahatsız olduklarını dile getirerek, bu soruna acil çözüm bulunmasını istiyor.

Mahalle Sakinleri Başkan Durbay’dan Çözüm Bekliyor “Çocuklarımız Güvende Olsun ” (2)

Manisa’da sokak hayvanları kısırlaştırılıyor Manisa’da sokak hayvanları kısırlaştırılıyor

“Güven içinde vakit geçirmek istiyoruz”

Mahalle sakinlerinden Sezen Yandım, torunlarını parka getirmekten artık çekindiğini ifade ederek durumun ciddiyetine dikkat çekti. Yandım, "Her gün düzenli olarak torunlarımı parka getiriyorum; ancak mahallemizdeki köpekler yüzünden hem torunlarım hem de mahallemizdeki diğer çocuklar korkuyor. Çocuklarımızın güven içinde oyun oynayabilmeleri için Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay Hanım’dan bu duruma çözüm bulmasını rica ediyoruz. Parkımız mahallemiz için çok değerli, burada güven içinde vakit geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mahalle Sakinleri Başkan Durbay’dan Çözüm Bekliyor “Çocuklarımız Güvende Olsun ” (1)-1

Mahalle sakinleri, belediyenin parktaki köpeklerin sayısını kontrol altına almasını ve çocuklar için güvenli bir alan oluşturulmasını talep ediyor. Yetkililerden destek bekleyen Peker Mahallesi sakinleri, bu sorunun çözülmesi halinde çocuklarını güvenle parka getirebileceklerini belirtiyor.

Muhabir: HİLAL YİĞİT