2024 yerel seçim yaklaşırken Manisalılar da Büyükşehir için kimlerin adaylığını açıklayacağını merak ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aday adaylığını açıklayan Mustafa Kavruklar Manisalı vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Mustafa Kavruklar kimdir? Aslen nerelidir?  

1958 Manisa doğumlu ve Manisa lisesi mezunu olan, vizyonist ve proje üreticiliği ile sürekli gündeme gelen gazeteci, yazar, işadamı, politikacı Mustafa Kavruklar kimdir?

İşte o soruların cevabı;

Mustafa Kavruklar, 1958 yılında Manisa’da doğan ve memur bir ailenin üçüncü çocuğu olan bir gazeteci ve iş insanıdır. Eğitimini Manisa’da tamamladıktan sonra genç yaşta Ege Ekspres Gazetesi’nde yardımcı muhabir olarak çalışmaya başlamış. Daha sonra Hürriyet Gazetesi’nin Ege Ekspres Gazetesini satın almasıyla birlikte Manisa Hürriyet Gazetesi Büro Şefi olarak atanmış ve başarılı çalışmaları sayesinde İzmir Bölge Müdürlüğüne yükselmiştir.

35 yıldır Amerika'da yaşayan Mustafa Kavruklar, Las Vegas’ta uzun yıllardır mobilya üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösteren bir iş insanı. Mobilya tasarımı ve üretimindeki tecrübesi sayesinde, her tür mobilyayı Türkiye’de tasarlayıp üreten Kavruklar, Amerikada modern ve estetik görünümleri ile müşterilerine farklı Türk Mobilyası seçenekler sunuyor. Türkiye’nin mobilya ihracatına katkı sağlıyor.

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

Kaynak: Canan Sürgit