Uludemir çiftliğin de işçiler hem eğleniyor hem çalışıyor...

Manisa'da Ağustos Ayı itibari ile dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultani Üzümde hasat başladı. Manisa’nın Yunusemre İlçesine bağlı Üçpınar mahallesinde bulunan Uludemir Çiftliği’nde de üzüm hasadının başlamasıyla birlikte sabahın ilk ışıklarından itibaren hummalı bir çalışma başladı.

Üreticiler bir yıllık emeklerinin karşılığını alabilmek için bu yıl hava olayları ve hastalıklara karşı rekoltenin düştüğü üzüm bağlarında bir yandan hasat yapıyor bir yandan da kurutmalık üzümleri ovadaki boş arazilere seriyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Üçpınar mahallesindeki Uludemir Çiftliği’nde de üzüm hasadı hem yoğun hem de eğlenerek devam ediyor. Çiftliğin sahibi Mustafa Uludemir, işçiler ile beraber üzüm hasadını gerçekleştirirken bir yandan da müzik açıp eğlenerek bu işi daha zevkli hale getirmeye çalıştıklarını söylüyor.

Üzümlerini bandırma yöntemiyle kuruttuklarını söyleyen üzüm üreticisi Uludemir; işçi arkadaşlarımız ile hem eğlenip hem işimizi yapıyoruz bu yüzden herkes mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz. Üzüm fiyatları ile ilgili yüzümüzü güldürecek bir fiyat bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Uludemir Çiftliği’nde hasat yapan işçilerin o eğlenceli videosu…

Vali Özkan başlamayan projeler hakkında konuştu Vali Özkan başlamayan projeler hakkında konuştu

[ilgili-haber=30042]