Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi

İl Müdürlüğümüz Konferans Salonunda düzenlenen törende; eğitimlere katılım sağlayan 70 kurum personelinden verilen eğitimler sonucunda sertifika almaya hak kazanan 56 personelin İlkyardım Sertifikaları teslim edildi. Eğitimleri gerçekleştiren İl Sağlık Müdürlüğünde görevli konu uzmanı personellere ise teşekkür belgeleri takdim edildi. 


Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk;

“Personellerimizin karşı karşıya kalınacak her türlü hayati durum karşısında eğitimli ve tedbirli olması insani bir yükümlülük olmakla beraber büyük önem arz etmektedir. Etrafımızda aniden gelişen olumsuz olaylar meydana geldiğinde kayıtsız kalmak yerine soğukkanlılıkla, panik yaşamadan nasıl davranacağımızı bilmek bizi bir adım öne taşıyacaktır. Doğru müdahalelerde bulunabilmek için aldığımız eğitimler, şüphesiz hepimiz için çok değerli kazanımlar sağlayacaktır. Bilinçli müdahalelerle belki hayat kurtarıyor olacağız belki de olası tehlikeleri en aza indireceğiz. Bunun için ilk yardımı önemsiyor ve belli aralıklarla eğitimler gerçekleştiriyoruz” dedi.


04.07.2024 tarihinde gerçekleştirilen törene; Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Erol Karaca, İl Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatma Neslim Yağlı,  İl Müdür Yardımcıları Mustafa Gündoğar ve Serdar Mersinli, Şube Müdürleri, İl Sağlık Müdürlüğü eğitimcileri ile sertifika almaya hak kazanan kurum personelleri katılım sağladı.

Muhabir: ÖZGE AY