Manisa'da artan yangınlardan sonra kurumlar  yangın tüpünün önemine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  yangınlara dikkat çekmek amacıyla ve çevreye daha fazla dikkat etmeleri için Manisalı arıcılara  uyarılarda bulundu.

Manisa'da geçen yıla oranla artan orman ve kırsal yangınlar nedeniyle kamu kuruluşları yangınla mücadele için ve orman yangınına neden olabilecek eşyalar ve çöpler hakkında uyarılarda bulundu. 

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, meslekleri nedeniyle ormanlık alanlarda konaklamak isteyen Manisalı arıcılar için yangın söndürme tüpünün önemi vurgulayan bir uyarı yayınladı. 

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Manisa'da bu yıl sayısı artan anız ve orman yangınları hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra ormanlık alanlara giriş izni olan ve orada konaklamak isteyen Manisalı Arıcılar içinde açıklamarda bulundu. 

Manisa İl Orman ve Tarım Müürlüğü, "Arılarla bereket, yangın tüpüne emanet" vurgusunu yaparak;

"Arıcılık yönetmeliği gereği orman bölgelerinde konaklamak isteyen arıcılar,  yanlarında yangın söndürme tüpü bulundurmakla yükümlüdür. Anız ve orman yangınlarına karşı; yetiştiricilerimizin arılıklarında mutlaka yangın tüpü bulundurmaları gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

  

Muhabir: RESULENUR KANTAR