Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri ile gündem olan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a tepkiler devam ediyor. Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. Özkan’ın bu paylaşımına AK Parti Manisa milletvekillerinden de tepki gecikmedi.

Manisa Milletvekillerinde Chp’li Vekile Tepki (3)

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,

“CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saldırmak suretiyle gündeme gelme çabası içeren açıklamalarını kınıyor; hakaretlerini kendisine aynen iade ediyorum. Bulunduğu makamın ciddiyetini idrak edemeyenlerin siyaset sahnesini ucuz senaryolar vasıtasıyla lümpenleştirme çabaları; acınası bir ruh halinin tezahürü, siyaseten tükenmişliklerinin ilânıdır. Bu siyasi müflisler; ortaklık yaptıkları, kol kola yürüdükleri, sırtını dayamak suretiyle cesaret buldukları Türkiye düşmanlarının çürük kürekli kayığından milletin kıyısına parmak sallamaktadırlar.  Herkes haddini bilmeli; konuşmadan evvela dilini edep suyuyla yıkamalıdır; aksi takdirde her platformda, siyasi ve hukuki çerçevede en sert cevabı almaya devam edeceklerdir!” ifadelerine yer verdi.

Manisa Milletvekillerinde Chp’li Vekile Tepki

“Hesabını hukuk ve tarih önünde verecektir”

AK Partili Ahmet Mücahit Arınç ise,

“Kendi camiasında dahi ismi şaibeyle anılan bir şahsın Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı çirkin ifadeleri siyaseten gündem olmak çabası olarak yorumluyoruz. Galiz küfürlerini bizzat kendisine iade ediyoruz. Hakaretlerinin hesabını hukuk ve tarih önünde verecektir.” İfadelerinde bulundu.

Manisa Milletvekillerinde Chp’li Vekile Tepki (4)

“Bazen ‘alçak’ demek iltifat yerine geçer.” diyen Milletvekili Tamer Akkal ise şu ifadelerde bulundu:

“Oturduğu yerden ‘züppe’lik yapan bu beş para etmeze ya partisi gerekeni yapar eğer ki yapmazsa partisinin yetkili organları da aynı ayıba ortaklık dahil yardım ve yataklık etmiş olur. Sonuç ne olursa olsun hesap verecek. Haysiyetsiz.”

Bakan Fidan duyurdu: Lübnan'daki saldırı sonrası Türkiye'ye kurulacak! Bakan Fidan duyurdu: Lübnan'daki saldırı sonrası Türkiye'ye kurulacak!

Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP’li Tuncay Özkan hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özkan’a 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Kaynak: HABER MERKEZİ