Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Otolife Dergisi'nin işbirliğiyle düzenlenen ve otomotiv dünyasındaki en son teknolojileri tanıtmayı hedefleyen 1. Manisa Otoshow fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarın açılışında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Gürtunca ve Emine Özge Arslan, Otolife Genel Müdürü Volkan Dizen, belediye çalışanları, fuar görevlileri ve Manisalılar hazır bulundu. 4-6 Ekim tarihleri arasında sürecek olan fuarda, 12 marka ve 45'e yakın model sergileniyor.

1. Manisa Otoshow Otomobil Fuarı Açıldı (12)

Ziyaretçilere son teknolojiyle donatılmış araçları yakından inceleme fırsatı sunulan etkinlikte, araba tutkunları hem otomobilleri test etme şansı yakalıyor hem de otomotiv sektörü hakkında bilgi alabiliyor. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen fuar, Manisalıları yeni çıkan modellerle buluştururken, ziyaretçilere otomobil dünyasındaki en son yenilikleri tanıtıyor.

"Manisa'da her an canlı bir şehir inşa etmek istiyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Manisalıların farklı şehirlere gitmek zorunda kalmadan çeşitli etkinliklere katılabilecekleri bir kent ortamı yaratmak istediklerini vurguladı. Aydın, “Günlük yaşamda sosyal hayatın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Amacımız, her an canlı kalan, yaşayan bir Manisa inşa etmek. Bu tür etkinlikler de bu vizyonun önemli bir parçası. Otolife Dergisi’nin düzenlediği 1. Manisa Otoshow fuarını bu açıdan çok değerli buluyoruz” dedi.

1. Manisa Otoshow Otomobil Fuarı Açıldı (3)

"Elektrikli araçlar büyük ilgi görüyor"

Otolife Genel Müdürü Volkan Dizen de fuarın açılışında yaptığı konuşmada, fuarın Manisa halkına yeni teknolojileri yakından tanıma fırsatı sunduğunu belirtti. Dizen, “Fuarda 12 marka ve 45’e yakın model sergileniyor. Son dönemde ilgi gören elektrikli araçlar da burada yer alıyor. Ayrıca bazı katılımcı markalar, özel indirimler ve ödeme kolaylıkları sunuyor. Bu fırsatlardan Manisalıların yararlanmasını umuyoruz. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Manisa için harika bir fırsat"

Fuara katılan Aşık Buzkan, bu etkinliğin Manisa için çok önemli olduğunu belirterek, “Bu fuar, Manisa halkı için gerçekten güzel bir etkinlik. Eskiden araç almak için İzmir’e gitmek zorundaydık, şimdi bu fuar sayesinde böyle bir ihtiyacımız kalmadı” diye konuştu.

Şehzadeler ve Yunusemre dikkat! Elektrik kesintisi Şehzadeler ve Yunusemre dikkat! Elektrik kesintisi

Bir diğer ziyaretçi Mehmet Dökmeciler ise, “Fuara gelen herkes araçlar hakkında bilgi ediniyor ve ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Daha fazla marka ve model olursa seçenekler de artar ve fuar daha da güzel olur” dedi.

Manisa Otoshow, 6 Ekim’e kadar açık

4 Ekim Cuma günü açılan Manisa Otoshow otomobil fuarı, 6 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU