15 Temmuz 2016 yılında hain Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini hedef alan hain darbe girişiminin 8'inci yılında Manisa Protokolü, Manisa Garnizon Şehitliği’nde demokrasi şehitlerini andılar. 15 Temmuz gecesi vatanı ve milleti için canlarını feda eden ve kahraman Şehitlerimiz için 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir anma programı düzenlendi. 

Manisa Protokolü 15 Temmuz'da Şehitliği Ziyaret Etti (7)

Manisa Protokolü Şehitliği ziyaret etti 

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Garnizon Komutanı P. Alb. Zeynel Abidin Alptekin, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Gökay Budak, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı,MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Manisa Baro Başkanvekili Ayşe Hasar, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay,Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar'ın katılımı ile gereklşene anma programında Manisa Hatuniye Cami İmam Hatibi Adem Karakuş Kuran-ı Kerim okundu.

Manisa Protokolü 15 Temmuz'da Şehitliği Ziyaret Etti (6)

Bakan Fidan duyurdu: Lübnan'daki saldırı sonrası Türkiye'ye kurulacak! Bakan Fidan duyurdu: Lübnan'daki saldırı sonrası Türkiye'ye kurulacak!

Şehitliğe karanfil bırakıldı

Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından dualar okundu. Anma programında son olarak Vali Ünlü ve protokol üyeleri şehitliğe karanfil bıraktılar.

Manisa Protokolü 15 Temmuz'da Şehitliği Ziyaret Etti


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU