Manisa'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında birçok etkinlik gerçekleşti. Yapılan etkinliklere Manisa Valisi Enver Ünlü, Emniyet İl Müdürü Fahri Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, Emniyet İl Müdür Yardımcısı Meliha Yılmaz, Trafik Şube Müdürü Güner Baki katılım sağlayarak engelli bireyler için engelsiz bir hayat yaşamaları adına destek verdiler.

Sadece özel gün ve haftalarda değil, her gün Devlet büyüklerimiz tarafından aranıp soruluyoruz, bundan daha büyük mutluluk olamaz diyen Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız kendilerini bu özel hafta boyunca yalnız bırakmayan başta Manisa Valisi Enver Ünlü olmak üzere tüm protokol üyelerine teşekkür etti.

Manisa Protokolünden Engelsiz Hayat Için Tam Destek (1)

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası'nda gerçekleşen tüm etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan başta Manisa Valisi Enver Ünlü olmak üzere kendilerine destek olan Emniyet İl Müdürü Fahri Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, Emniyet İl Müdür Yardımcısı Meliha Yılmaz, Trafik Şube Müdürü Güner Baki ve tüm protokol üyelerine teşekkür ederek duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

"Kıymetli Devlet  büyüğümüz, Manisa Valimiz Sayın Enver Ünlü'nün öncülüğünde gerçekleşen anlamlı ve görkemli 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası etkinliklerimiz ve kortej yürüyüşümüz çok güzel geçti, engellilerimiz motive oldu, moral buldu. Bu hatırlanma günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Manisamızın kıymetli protokolü, kıymetli Mülki Amirimiz, Manisa Valimiz Sayın Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş ve programı organize eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Mustafa Kılıç'a destekleri ve sevgi dolu yürürekleri için teşekkür ederiz. Bir gün değil her gün hatırlanıyoruz, Devletimiz varken engele engel tanımayız, yalnız bırakılmadık, Devletimizin kanatları altındayız. İyi ki böyle güzel Devlet büyüklerimize emanetiz. Manisa Bedensel Engelliler Derneğimiz olarak, yönetim kurulu ve kader arkadaşlarımız olan üyelerimizle resim karelerine sığmıyoruz, her programa yakışıyoruz. Kader arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, arkamda yıkılmayan dağımsınız, hep beraber bayram şekerleri gibiyiz. Ayrıca güzeller güzeli derneğimizi bir gün değil her gün hatırlayanlarımız, Manisa İl Emniyet Müdürümüz, kıymetli Devlet büyüğümüz Sayın Fahri Aktaş, beraberinde Emniyet İl Müdür Yardımcımız, gururumuz Meliha Yılmaz ve Polisevi Müdürümüz Sayın Merve Yıldızlı ile bizleri ziyaret ettiler, derneğimizi teşriflerinden dolayı çok mutlu olduk, Sayın Fahri Aktaş Müdürümüz ve ekibine şahsım ve kader arkadaşlarım adına çok teşekkür ederiz, Allahım sizleri vatan hainlerinden korusun, iyi ki sizler gibi değerli Devlet büyüklerimize emanetiz."

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK