Manisa’ya Sağlık Bakanlığı 118’inci dönem Devlet Hizmet Yükümlülük hizmeti kapsamında doktor atamaları yapılmaya başlandı. Manisa’ya atanması planlanan doktorlar ilk olarak Demirci ilçesine atandı.

 Demirci Devlet Hastanesi’nde açılan Nöroloji doktor Kadrosunun ataması, bugün (4 Eylül Çarşamba) yapıldı. Demirci ilçe Sağlık Müdürlüğü ve Demirci Devlete Hastanesi’ne 12doktor ataması gerçekleştirildi. 

Sağlık Bakanlığınca 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülük kurası kapsamında Demirci Devlet Hastanesine 12 pratisyen hekim ve İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesine de 2 pratisyen hekim ataması yapıldı.

“Acil servise 10, İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2 pratisyen hekim atandı”

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, sağlık alanında güçlenmek için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Z kuşağı, hızlı ve pratik iletişim için mesajlaşmayı tercih ediyor Z kuşağı, hızlı ve pratik iletişim için mesajlaşmayı tercih ediyor

Başkan Kara;

“ Demirci’mizin sağlık alanında daha da güçlenmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Sağlık Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde Nöroloji doktorunun yanı sıra Hastanemiz acil servisine 10, İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2 pratisyen hekim atanmasını da sağlamış olduk. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM