CHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Çiçek ile AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tonguç hemşeriler dernekleri programında bir araya geldi.  Programda karşılaşan iki aday adayı birbirlerine başarılar diledi. Ortaya hoş görüntüler çıkı.

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği’nin yeni yönetimin ağırladı. Hemşeri dernekleri Kasap Bülent Öztürk tarafından yapılan Bitlis’in meşhur Avşor çorbasının tadına baktı.Programda karşılaşan CHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Çiçek ile AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tonguç, birbirlerine başarılar diledi, güzel görüntüler oluştu. Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği Başkanı ve Kağızmanlılar Derneği Başkanı Aziz Bulut, Manisa Malatyalılar Derneği Başkanı Haydar İzci, Ahlatlılar Derneği Başkanı Çelebi Aslan, Elazığlılar Derneği Başkanı Ömer Kayalar, Ardahanlılar Derneği önceki dönem başkanı Yılmaz Ünal katıldı. 

Başkan Cevdet Çiçek, Hemşeri Derneklerinin yeni yönetimine yeni görevinde başarılar diledi. Çiçek,

“Bir seçim arifesindeyiz. Bizim kapımız herkese açık. Başkan aday adaylarımızdan hemşerimiz Ziya Çiçek, hemşeri derneklerinden randevu talep etti. Bizde dernek binası yerine Bitlis’imizin meşhur Avşor çorbasını yeni yönetime tanıtmak amacıyla bu programa burada düzenlemeye karar verdik. Ziya Çiçek’i Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği çatısı altında kendisi ağırlamak istedik. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum, başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Programımıza katılan hemşeri dernekleri başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. ” diye konuştu. 


Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği Başkanı Aziz Bulut,

Başkan Akın sorunları yerinde inceledi Başkan Akın sorunları yerinde inceledi

“Bitlisliler Derneğimize ve Ziya Çiçek hocamıza bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz.  Gerçekten bütün siyasi parti adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Kim kazanırsa bizim başkanımızdır” dedi. 


CHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Çiçek, bu birlikteliği sağlayan Başkan Cevdet Çiçek ve katılım sağlayan hemşeri dernekleri başkanlarına teşekkür etti. Hemşeri dernekleriyle her zaman bir arada olduklarını ifade eden Çiçek, Manisa’da yaşayan herkesin bir ve beraber olduğunu, kardeş olduğunu kaydetti. Çiçek, bütün sevinçlerin, bütün sorunların ortak olduğunu vurguladı.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK