Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir ilke imza atarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını tüm kente yayıyor. Bütün ilçelerde yayılacak etkinlikler ve konserlerle zafer coşkusunu doyasıya yaşamaya hazırlanıyor.

Manisa Unutulmaz Bir Gece Yaşıyor (2)

İki hafta sürecek etkinlikler ücretsiz olacak.  ‘Büyük Zafer’ kutlamaları, kent merkezinde saat 20.30’da görkemli bir fener alayıyla başladı. Şehrin kalbi Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve fenerlerle şehitleri ve gazileri minnetle yâd ediyor.

Manisa Unutulmaz Bir Gece Yaşıyor (3)

Fener alayının ardından, Teoman sahne aldı. Saat 21.00’de başlayan konserde sevilen sanatçı Teoman, unutulmaz bir konserle geceye renk kattı. Lazer gösterisiyle renklenen konserde Manisalılar unutulmaz bir gece geçirdi.

Manisa Unutulmaz Bir Gece Yaşıyor (4)

Manisa Valiliği'nden anlamlı program: Gaziler unutulmadı! Manisa Valiliği'nden anlamlı program: Gaziler unutulmadı!

Manisalılar anlamlı güne davet ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, kutlamalara dair verdiği mesajda; “30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutlamak, bizler için bir onur. Bu anlamlı günde şehrimizi bir araya getirerek, tüm ilçelerde büyük bir coşkuyla kutlama yapmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı zafer coşkumuzu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu. 

Manisa Unutulmaz Bir Gece Yaşıyor (5)

Manisa Unutulmaz Bir Gece Yaşıyor (7)

Manisa Unutulmaz Bir Gece Yaşıyor (6)
 

Muhabir: ALİ GÖZEN