Manisa Valisi Enver ÜnlüManisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altındaki çocuklar için düzenlenen doğum günü etkinliğine katıldı.

Manisa Valisi Ünlü Devlet Koruması Altındaki Çocukların (13)

Manisa Valisi Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü birbirlerine yakın tarihlerde doğan ve devlet orumasında olan çocukların doğum günlerine katılarak çocuklara büyük bir mutuluk yaşatttı.

Manisa Valisi Ünlü Devlet Koruması Altındaki Çocukların (10)

Manisa Valisi Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü devlet koruması altındaki çocuklaın doğum günlerine katılarak çocuklara hembüyük bir heyecan yaşattılar hemde bu heyecana ortak oldular. 

Manisa'nın yeni lezzet durağı Hey Döner, dualarla açıldı Manisa'nın yeni lezzet durağı Hey Döner, dualarla açıldı

Manisa Valisi Ünlü Devlet Koruması Altındaki Çocukların (12)

Doğum günü etkinliği sırasında bütün çocuklarla tek tek yakından ilgilenen Vali Ünlü ve Eşi Sema Ünlü çocukların gönüllerinde taht kurdu. Her bir çocukla yakından ilgilen Vali Ünlü ile Eşi Sema Ünlü çocuklarlabirlikte pasta kesmeyide ihmal etmedi. 

Manisa Valisi Ünlü Devlet Koruması Altındaki Çocukların (7)

" Çocuklarımızın gözündeki ışıltıyı görmek mutluluk verici"

Vali Ünlü çocuklarımızın her zaman yanında olduğunu ifade ederek;

 “Çocuklarımızın yüzündeki tebessümü ve gözlerindeki ışıltıyı görmek bizler için mutluluk verici. Devlet olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız ve onların en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Manisa Valisi Ünlü Devlet Koruması Altındaki Çocukların (3)

Manisa Valisi Ünlü Devlet Koruması Altındaki Çocukların (2)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU