Almanya'da düzenlenen Euro2024'te bugün A Milli Futbol Takımımız Hollanda ile karşı karşıya geliyor. Çeyrek final önce Manisa halkı A Milli Futbol Takımımızı desteklemek için meydanlara kurulan dev ekranlar ile maçı takip edecek. 

UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi

Manisa'da Çeyrek Final Öncesi Herkes Tek Yürek (1)

 Manisa'da Milli maç heyecanı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Milli maç günleri kurulan dev ekranlar ile Manisalı vatandaşlar hep beraber maç heyecanına ortak oluyor. Bugün saat 22.00'de başlayacak olan çeyrek final mücadelesi öncesi Manisa halkı Ay-yıldızlı formaları giyerek dev ekranlar başından A Milli Futbol Takımını desteklemek için tek yürek olmuş şekilde meydanlarda yerini aldı. 

Cumhuriyet Meyda'nın da Mücahit Arınç ve Mevlüt Özmen'de Manisalılarla beraber coşkuyu yaşamak için yerini aldı.

Manisa'da Çeyrek Final Öncesi Herkes Tek Yürek (13)

Saat 10.00'da başlayacak olan Milli maç heyecanı için Manisalı vatandaşlar sabah saatlerinden beri akın akın dev ekranların kurulduğu yerlere gitmeye başladı. Milli maç heyecanı öncesi Türk Bayrakları ve Ay-yıldızlı Türk formaları ile yerlerini almaya başladı. 

Manisa'da Çeyrek Final Öncesi Herkes Tek Yürek (5)

Manisa'da Milli çoşku tavan yaptı

Milli maç heyecanı öncesi Manisalı vatandaşlar maçın başlamasına saatler kala maç izlemeye yerlerinin yanına kurulan dev hoparlör ile birlikte Milli takım için yazılan şarkılar ve Mehter marşı gibi milli duyguları canlandıran müzikler eşliğinde coştular.

Manisa'da Çeyrek Final Öncesi Herkes Tek Yürek (8)Manisa'da Çeyrek Final Öncesi Herkes Tek Yürek (7)

Manisa'da Çeyrek Final Öncesi Herkes Tek Yürek (4)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU