Polis teşkilatını sarsan bir olay, Manisa’da meydana geldi. Polis Haklarını Koruma Platformu’nun iddiasına göre, 29. dönemden mezun olan ve Manisa’da görev yapan bir polis memuru, evinde intihar etti.

Whatsapp Image 2024 08 09 At 14.04.34 (2)


Olay, polis memurunun görev yerine gelmemesi üzerine mesai arkadaşlarının durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. İddiaya göre, sabah mesaisine başlaması gereken polis memuru, saatler ilerledikçe hâlâ görev yerine gelmemişti. Durumdan şüphelenen mesai arkadaşları, genç memura ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar. Meslektaşlarının endişelenmesi üzerine polis memurunun evine gidildi. Kapının açılmasıyla birlikte karşılaşılan manzara ise herkesi dehşete düşürdü. Polis memuru, evinin içerisinde, kanlar içinde ve hareketsiz bir şekilde yerde yatarken bulundu. Yapılan ilk incelemelerde, polis memurunun silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine gelen ekipler, geniş çaplı bir inceleme başlattı. İlk bulgulara göre, polis memurunun kendi silahıyla intihar ettiği üzerinde duruluyor. Ancak olayın kesin nedeni, yapılacak olan detaylı otopsi raporu ve incelemeler sonrasında netlik kazanacak.

Qwertyuıopertyuı


Genç yaşta hayatına son verdi!

Polis teşkilatı içinde büyük bir üzüntüye neden olan olay, meslektaşlarını derinden sarstı. Genç yaşta hayatına son verdiği düşünülen polis memurunun psikolojik durumu ve olay öncesi yaşadığı zorluklar mercek altına alınması gerektiği belirtiliyor. Polis Haklarını Koruma Platformu’ndan yapılan açıklamada, polis memurlarının maruz kaldığı stres, çalışma koşulları ve yaşadıkları zorlukların göz ardı edilmemesi gerektiği vurgulandı. Platform, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına, polis memurlarının ruh sağlığının korunması için gerekli adımların atılması gerektiğini belirtiyor. Manisa'daki olay, ülke genelinde polislerin çalışma şartları ve psikolojik destek ihtiyaçlarını bir kez daha gündeme taşıdı.

Eşini silahla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Eşini silahla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Wertyuıower

Mesai arkadaşları süphelenmiş!

Polis Haklarını Koruma Platformu, yaptığı paylaşımda,

“Bir polis daha intihar etti. Manisa'da 29. dönem olan bir polis memuru göreve gelmeyince mesai arkadaşları şüphelendi. Polis memurunun evine gidildiğinde, polis memurunun silahla vurularak kanlar içerisinde yerde yattığı görüldü. Polis memurunun intihar ettiği değerlendiriliyor” açıklamasında bulundu. 
 

Muhabir: ALİ GÖZEN