Gediz A.Ş. alınan bilgilere göre bugün 4 ilçede planlanmış elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. Planlı elektrik kesintisi yaşanacak Alaşehir, Sarıgöl, Selendi ve Soma’da yaşanacağı açıklandı.

Alaşehir

Gediz perakende A.Ş. yaptığı açıklamaya göre Alaşehir bugün saat 9.00’da başlayıp 15.00.2da bitmesi planlanan Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamındaki elektrik kesintisi Örencik mahallesi etkilenecek.

30

Sarıgöl

Sarıgöl’de yapılacak olan planlı elektrik kesinti saat 9.00’da başlayıp 15.00 bitmesi bekleniyor. 6 saat sürecek olan kesintinin Gediz Elektrik tarafından Bakım çalışmaları kapsamında olduğunu açıklandı.

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

Sarıgöl’de olacak kesintiler 6 Mahallede olacak onlarda şöyle açıklandı:

Alemşahlı (alemşahlı köy iç yolu alemşahlı köy iç yolu)

Beyharmanı (MERKEZ Beyharmanı İç Yolu BEYHARMANI beyharmanı iç yolu MERKEZ Beyharmanı İç Yolu BEYHARMANI beyharmanı iç yolu)

Dadağlı (kızılcukur beyler sokak )

Günyaka (Gün Kaya Köyü İç Yol Günkaya Köyü İç Yol Günyaka Köyü Yolu Günyaka Köyü İç Yolu Günyaka İç Yolu DEDE günyaka-köy içi günyaka sok. sarıpınar sok. TAŞDİBİ)

Karacaali (Karacaali Köyü Yolu Karacaali Köyü İç Yol MERKEZ Karacaali Okul Yolu Karacaali İç Yol Karacaali İç Yolu Patika karacaali köy yolu karacaali köy iç yolu karacaalimerkez sok. KARACAALİ KÖY İÇ YOLU merkez sok.)

Kızılçukur (Deprem Deprem İç Yol Deprem İç Yolu Kızılçukur Kızılçukur Köyü Yolu Kızılçukur Köyü İç Yol Kızılçukur Köyü İç Yolu Mezarlık Mezarlık İç Yolu Orta Orta İç Yolu Patika keskin sokak KESKİN SOK.)

17

Selendi

Gediz Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintisinde Selendi’de 6 mahalle etkileneceği açıklandı. Selendi’de yaşanacak olan elektrik kesintisi 6 saat sürmesi bekleniyor. Çalışma saat 10.00’da başlayıp 16.00’da bitmesi planlandı.

Kesintiden etkilenecek mahalleler ise Kazıklı, İnnice (Yıldız Köyü İç Yolu yığınçağıl yıldız innice İNNİCE), Mollaahmetler, Şehirlioğlu (şehirlioğlu), Yıldız (Patika çiçekhasan kusuru YILDIZ cicihasanlar enezler) ve Şerefiye (Şerefiye Köyü İç Yol)’dir.

Soma

Somada yaşanacak olan planlı elektrik kesintisi iki farklı noktada ve iki farklı çalışma saatleri içerinde olması açıklandı.

Soma’da oluşacak ilk kesinti saat 9.00’da başlayıp 15.00 bitecek olan planlı elektrik kesintisi Yırca (Yırca Köyü İç Yolu)’da olacak.

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında yaşanacak olan diğer kesintisi ise saat 10.00’da başlayıp 16.00’da bitmesi planlandı. Yaşanacak olan kesintiden etkilenecek olan bölge Hamidiye Merkez’dir.

8

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU