Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin desteklediği İzmir Gazeteciler cemiyetimizin ve Hollandalı gazeteci meslektaşların 3. Yıldır yürütülen Nar projesi kapsamında Prof. Dr. Sevda Alankuş ve gazeteci akademisyen Devrim İnce şiddet haberlerinde doğru haber dili eğitimi verecek.

İzmir Gazeteciler cemiyetimizin ve Hollandalı gazeteci meslektaşların 3. Yıldır yürütülen Nar projesini Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Aydın Gazeteciler Cemiyeti, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti desteklemekte.

Soma Haluk Levent'le coştu Soma Haluk Levent'le coştu

Toplumumuzda ve günümüzde kadına şiddeti önlenmesini vurgulayan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, yapılacak olan konferans hakkında bilgi verdi:

“Değerli arkadaşlarım İzmir Gazeteciler cemiyetimizin Hollandalı gazeteci meslektaşlarımız ile birlikte yürüttüğü Manisa Gazeteciler Cemiyetimizin de desteklediği Nar projesi kapsamında Kadına şiddetin önlenmesi gerekiyor. Bunu önlemek için elimizden geleni yapacağız ve 12 Temmuz Cuma günü Manisalı muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geleceğiz.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ’de yardımları ile Kültür Sitesi Lale Salonunda 14.30-17.00 saatleri arasında muhtarlara kadına şiddetle ilgili iki akademisyen tarafından seminer verilecek. Muhtarlarımızın ardından saat 18.00’dan sonra Manisa basın sektöründe çalışan meslektaşlarımıza da kadına ve ailede toplumdaki şiddetin önlenmesi adına akademisyenlerimiz tarafından bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Özellikle basınla yapılacak toplantıya bayan arkadaşlarımız ağırlıklı olarak bu bilgilendirme toplantısına ilgi göstermelerini ve diğer tüm arkadaşlarımızın da katılmalarını rica ediyorum.”

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Gerçekleştirilen proje kapsamındaki toplantının ardından kültür sitesinde gazetecilerle bir araya gelineceği ve kokteyl sunumu olacağını belirtti.

Muhabir: RESULENUR KANTAR