Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların sağlıklı bir bayram geçirmesi için canlı hayvan satış noktalarında ilaçlama yapıldı.Canlı Hayvan Borsası içinde yer alan merkez mezbahada ise hijyen çalışmalarını tamamladı.

Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi

Manisa'da Kurban Satış Yerleri Ve Mezbahalarda Ilaçlandı (4)

Halk sağlığının korunması için çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karasinek ipi ve tuzaklarının asımını gerçekleştirirken, Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de uçkun uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Veteriner İşleri Şube Müdürü İsmail Çam ve Haşere İle Mücadele Şube Müdürü Uğur Dilik yerinde takip etti.

Manisa'da Kurban Satış Yerleri Ve Mezbahalarda Ilaçlandı (1)

Büyükşehir'den Kurban Bağış Kampanyası

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere kurban bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlar kurbanlıklarını Canlı Hayvan Borsası içinde yer alan merkez mezbahada kesimini ücretsiz olarak yaptırdıktan sonra kesilen kurbanlarını mezbahaya bırakabilecekler. Kurbanlıklar soğuk hava aracı ile Aşevine taşınarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı bilgisi verildi.

Kaynak: İHA