Fener Alayı, 3D Mapping gösterisi ve Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Funda Arar'ın verdiği konser, etkinliklerin doruk noktası oldu. Kutlamalara, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve birçok protokol üyesi katıldı.

Kurtuluş Coşkusu Fener Alayı Ve Funda Arar Konseri İle Taçlandı (9)

Çalınan marşlara hep birlikte eşlik edildi

Etkinlikler, Hakkı İplikçi Parkı önünden başlayan Fener Alayı ile başladı ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen Manisalılar, çalınan marşlara hep birlikte eşlik ederek korteje destek verdi. Balkonlardan alkışlarla yürüyüşe katılan vatandaşlar, coşkuya ortak oldular.

Kurtuluş Coşkusu Fener Alayı Ve Funda Arar Konseri İle Taçlandı (4)

Cumhuriyet Meydanı’nda, Manisa’nın kurtuluşunu anlatan 3D Mapping gösterisi büyük ilgi topladı. Işık ve animasyon teknikleriyle sunulan bu görsel şölen, Manisa’nın kurtuluş tarihini etkileyici bir şekilde sahneye taşıdı.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Kurtuluş Coşkusu Fener Alayı Ve Funda Arar Konseri İle Taçlandı (7)

Unutulmaz bir gece yaşandı

Geceye damgasını vuran Funda Arar konseri binlerce Manisalının katılımıyla gerçekleşti. Sanatçının söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Manisalılar, unutulmaz bir gece yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve diğer belediye başkanları, konser sonunda sahneye çıkarak Funda Arar’a teşekkürlerini sundu.

Kurtuluş Coşkusu Fener Alayı Ve Funda Arar Konseri İle Taçlandı (2)

‘Manisa’mı çok seviyorum, iyi ki varsınız’

Başkan Zeyrek, yaptığı konuşmada Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andığını belirtti ve Manisa’nın geleceği için durmaksızın çalışacağını söyledi. "Bir buçuk milyon insanın mutlu ve huzur içinde yaşaması için var gücümle çalışacağım. Manisa’mı çok seviyorum, iyi ki varsınız," diye konuştu.

Muhabir: ELİF YILDIRIM