A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bugün Hollanda ile karşılaşacak. Yarı final heyacanı yaşanacak maçta Manisa ve ilçelerde belediyeler tarafından belirlenen alanlarda dev ekranda futbolseverlerle buluşacak.

Gelenek bozulmadı

Milli maçları dev ekranda Manisalılarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye-Hollanda maçında futbolseverlerle buluşturacak. Şehzadeler’de Cumhuriyet Meydanı ve Ulupark dev ekran kurulurken Yunusemre’de ise Kentpark’ta kurulacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek,

“Kalbimiz sizinle Bizim Çocuklar. Çeyrek Finalde Hollanda ile karşılaşacak olan Milli Takımımıza desteğimizi omuz omuza gösterelim, coşkumuzu beraber yaşayalım. Sandalyenizi kapın gelin, içecekler bizden olsun. Maç sonunda bardaklarımızı ve çöplerimizi birlikte toplayalım.” İfadelerine yer verdi.

Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler

İlçelerde de kurulacak olan dev ekran Demirci’de belediye tarafından belirlenen 3 alanda futbolseverlerle buluşacak.
Saat 22.00’da oynanacak maç Akhisar’da ise Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında izlenebilecek. 

Başkan Akın’dan davet

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda kurulacak olan dev ekranda Turgutluları maç izlemeye davet etti.

Alaşehir’de maç, Alaşehir Kongresi Parkı’nda ( Çamlık Park) izlenebilecekken, Gördes’te Hükümet Konağı Meydanında, Salihli’de Gümüş Çayı Masal Parkı Altı ve Kula’da Kula Kent Meydanı’nda futbolseverler milli maç heyecanı ortak olacak.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK