Manisa Büyükşehir Belediyesi 'Akustik Yaz Akşamları' programı kapsamında yaz aylarında konser düzenleyecek.   Manisa'da yaz aylarında konser rüzgarları esmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ve Şehzadeler'de  'Akustik Yaz Akşamları' programıkapsamında konserler düzenleyecek. İlk konseri dün akşam gerçekleşen program'da her çarşamba ve cuma günü farklı gruplar sahne alacak. 

Manisa'da konser rüzgarı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Akustik Yaz Akşamları' programı kapsamında Manisa'ya çeşitli sanatçılar gelecek. Şehzadeler Belediyesi'nde bulunan Ulupar ve Yunusere Belediyesi'nde ulunan 'Kent Park'ta 'Akustik Yaz Akşamları' programı gerçekleşecek. İlk konser dün akşam (17 Temmuz Çarşamba) Grup Orkestar'ın sahneye çıkması ile gerçekleşti. 

Manisalıvatandaşlar konserlerin ne zamana kadar devam edeceğini merak etmeye başladı. 17 Temmuz tarihinde Başlayan Yaz Akşamları Kustik Konserleri 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Çeşitli grupların sahne alacağı konserler 'Ulu Park ve 'Kent Park'ta farklı günlerde sahne alacaklar.

Manisa Büyükşehir Belediyesikonserler ile ilgili yaptığı açıklamada;

Türkiye'de müze sayısı attı Türkiye'de müze sayısı attı

"Manisa’da Yaz Akşamları Şenleniyor!  ‘Akustik Yaz Akşamları’ Konserleri başlıyor! 17 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında her Çarşamba ve Cuma akşamı saat 21.00’de, birbirinden yetenekli müzik grupları sizler için sahne alacak. Şehrin birçok farklı lokasyonunda gerçekleşecek konserlerimize, tüm Manisalıları bekliyoruz."
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU