Yunusemre Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında belediyeye bağlı çok amaçlı  salonlarda sinema gösterimi yapacak. Yunusemre Belediyesi, ‘Yunusemre’de Açık Hava Sineması’ projesi kapsamında vatandaşların yaz akşamlarında farklı aktivitelere katılmaları için Açık hava sineması düzenliyor.

İlkfilm 7 Ağustos'ta yayınlanacak

Haftada, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek etkinlik Yunusemreli vatandaşların aileleri ve sosyal çevreleri ile sosyalleşme imkanı sunuyor. 7 Ağustos Salı günü Osmanlıca Düğün Salonu’nda  ‘Yunusemre’de Açık Hava Sineması’ projesi kapsamında ilk film gösterimi gerçekleşecek.

Her hafta farklı bir salonda düzenlenecek

Her hafta farklı bir  çok amaçlı salonda düzenlenecek etkinlik 21 Ağustos Çarşamba günü 100. Yıl Meydanı’ndaki film gecesi ile sona erecek. 

Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenecek, ‘Yunusemre’de Açık Hava Sineması’’nın günleri ve hangi salonda olacak? Yunusemre’de Kültür Sanat Etkinliği kapsamında düzenlenen ‘Yunusemre’de Açık Hava Sineması’ bugün başlayacak. Açık hava sinemasının günleri ve gösterim yerleri ise şöyle;

3 bin yıllık sanat hayat buldu 3 bin yıllık sanat hayat buldu
  • 7 Ağustos  Çarşamba günü  saat 21.00’de Osmanlıca Düğün Salonu 
  • 9 Ağustos Cuma saat 21.00’de     Yağcılar Düğün Salonu 
  • 14 Ağustos Çarşamba saat 21.00’de Üçpınar Düğün Salonu
  • 16 Ağustos Cuma saat 21.00’de Muradiye Meydanı 
  • 21 Ağustos Çarşamba saat 21.00’de 100. Yıl Meydanı
Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU