Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, efsane rock yıldızı Teoman ile başlayıp 12 Eylül’de Rubarto ile zirve yapacak. Manisa’ya 30 Ağustos Zafer Bayramı, ‘Kurtuluş Haftası’ etkinlikleri kapsamında bir çok ünlü yıldız gelecek. Manisa’nın dört bir yanında düzenlenecek etkinliklerle, Zafer Bayramı coşkusu günlerce sürecek.


Şehzadeler’de Teoman ile büyük coşku 

Manisa’nın merkez ilçesi Şehzadeler’de ‘Kurtuluş Haftası’ etkinlikleri başlayacak. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Ağustos akşamı, Türk rock müziğinin duayen isimlerinden Teoman sahne alacak. Teoman ile başlayacak ‘Kurtuluş Haftası’ etkinlikleri Manisa’nın dört bir yanında devam edecek.


Akhisar’da Ali Altay ve Sertab Erener sahnede 

Manisa genelinde coşkuyla kutlanacak ‘Kurtuluş Haftası’ Akhisar ilçesinde  30 Ağustos’ta Ali Altay konseri ile başlayacak. 6 Eylül’de ise Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener, hayranlarıyla buluşacak.


Turgutlulular DJ Burak ve Cem Belevi ile eğlenecek

Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kurtuluş Haftası’nda , 30 Ağustos’ta DJ Burak'ın performansıyla başlayacak olan kutlamalar, Cem Belevi’nin şarkılarıyla devam edecek.
.

40 yıldır uğraşılıyordu: Manisa'nın tarihi eseri Türkiye'ye iade edildi 40 yıldır uğraşılıyordu: Manisa'nın tarihi eseri Türkiye'ye iade edildi

Kırkağaç’ta Eypio ve Rubato ile müzik ziyafeti

Kırkağaç’ta ‘Kurtuluş Haftası’ etkinlikleri dolu dolu geçecek. Kortej yürüyüşü ve fener alayı ile başlayacak olan etkinlik 11 Eylül’de  rap müziğin sevilen isimlerinden Eypio ile taçlanacak. 12 Eylül’de ise Rubato, en sevilen şarkılarıyla sahne alacak.

Salihli’de yıldızlar geçidi ve müzik şöleni 

Salihli Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya gör bu sene ilçeler arasında ‘Kurtuluş Haftası’ kapsamında en çok konser düzenleyen ilçe oldu. 4 ünlü sanatçının sahne alacağı konser etkinlikleri 2 Eylül’de Gökçe’nin sahneye çıkması ile başlayacak. 3 Eylül Salı günü Nez & Hakan Peker, 4 Eylül Çarşamba günü Pera, 5 Eylül Perşembe günü ise İrem Derici sahne alacak. 

Manisa'nın dört bir yanında gerçekleşecek olan konserler ile Manisa’da bu yıl ‘Kurtuluş Haftası’ coşkusu günlerce sürecek. 


Manisa Zafer Bayramı etkinlik takvimi:

  • 30 Ağustos, Şehzadeler: Teoman
  • 30 Ağustos, Akhisar: Ali Altay
  • 30 Ağustos, Turgutlu: DJ Burak ve Cem Belevi
  • 2 Eylül, Salihli: Gökçe
  • 3 Eylül, Salihli: Nez & Hakan Peker
  • 4 Eylül, Salihli: Pera
  • 5 Eylül, Salihli: İrem Derici
  • 6 Eylül, Akhisar: Sertab Erener
  • 11 Eylül, Kırkağaç: Eypio
  • 12 Eylül, Kırkağaç: Rubato
Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU