Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri aracılığıyla 4-12 yaş aralığındaki çocuklara okul öncesi eğitim vermeye devam ediyor. Verilen eğitimde matematik, İngilizce ve resim gibi 10’dan fazla branş mevcut. 

Manisalı Minikler (1)

Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri için çeşitli aktiviteler de düzenliyor. Bu seferki aktivite doğa keşfi oldu.

Gölmarmara ve Saruhanlı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri'nde eğitim alan 96 kişilik bir kafile, öğrenciler ve velileriyle birlikte İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na giderek keyifli bir gün geçirdi.

Manisalı Minikler (3)

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocukların hayvanlar dünyasını daha yakından tanımalarını ve doğaya karşı daha duyarlı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledi. 

Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı

Saruhanlı ve Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri'nde eğitim alan 48 minik öğrenci, velileriyle birlikte parkı ziyaret etti. Gün boyunca parktaki hayvanları ve yaşam alanlarını keşfeden minikler, unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Deneyim çok mutlu etti, yüzler güldü

Gölmarmara ÇKSM öğretmeni Seda Aksoy, İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na yapılan ziyaretin aileler ve çocuklar için harika bir deneyim sunduğunu belirtti. Aksoy, “Öncelikle gezimizi düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın katıldığı hayvanat bahçesi ziyareti hem onlar için güzel bir deneyim oldu hem de aileleri için güzel bir aktivite oldu. Okulda, kitaplarda gördüklerini, öğretmenlerinin anlattıklarını gerçek hayatta görüp, deneyimledikleri için çok memnun oldular. Aynı zamanda aileler de düzenlenen geziden memnun kaldı. Çocuklarımıza böyle bir deneyimi yaşattığımız ve böyle bir deneyim yaşadığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU