Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi ortak bir projeye imza atıyor. Büyükşehir ve Yunusemre’nin ortak projesi olan “Süreyya’da Kadınlar Buluşuyor” etkinliği kapsamında Manisalı  kadınlar her hafta Çarşamba günü bir araya gelecek. 

Ev yapımı lezzet kadınlardan canlı müzik belediyeden

Hayata geçirilen etkinlik kapsamında Manisalı Kadınlar her hafta çarşamba günü saat 10.00-17.00 arasında Süreyya Tabiat Parkı'nda arkadaşları ile zaman geçirecek. Etkinlik, ‘Kekler, börekler sizden; çaylar ve canlı müzik bizden’ sloganıyla gerçekleşecek.

Buluşma için ücretsiz servis imkanı da sağlanacak. Manisalı kadınlar kendi yaptıkları ev yapımı lezzetleri paylaşırken, çay servisi ve canlı müzik de belediyeler tarafından sunulacak. Etkinlk bölgesine uzak olan ve etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için her Çarşamba saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı ve 100. Yıl Meydanı’ndan ücretsiz servis hizmeti de sağlanacak.

Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu


Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Manisalı tüm kadınları, her Çarşamba bu keyifli buluşmaya davet ediyoruz” denildi.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU