Manisabadmintoncu Ravza Bodur, Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonasında bronz madalya kazanarak Çin’de gerçekleşecek olan Gençler Dünya Badminton Şampiyonasında ülkemizi ve Manisa’yı temsil edecek. 

Manisalı sporcu Ravza Bodur 03-07 Eylül 2024 tarihlerinde Kayseri ilinde yapılan Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonasında Bodur tek kadınlar kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazandı. Ayrıca Bodur, 29 Eylül-13 Ekim 2024 tarihinde Çin’de düzenlenecek olan Gençler Dünya Badminton Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi

Manisalı Sporcu Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek (5)

“Bizi çok memnun etti”

Şampiyonda kazandığı madalyanın kendisi için önemli bir motivasyon olduğun u vurgulayan Bodur, Çin’de düzenlenecek olan dünya şampiyonasında Türkiye’yi ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Antrenörleri Zeliha ve Okan Demir cifti ise “Daha önce gençler ve alt yaş gruplarında birçok kez Uluslararası ve Türkiye derecesi bulunan sporcumuzun 18 yaşında ve gençler kategorisinde olmasına rağmen büyükler kategorisinde madalya kazanması bizi çok memnun etti. Bize her turlu desteği sağlayan ve başarıda büyük katkısı olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Yunus Öztürk’e çok teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdiler. 

Manisalı Sporcu Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek (4)

Muhabir: ELİF YILDIRIM