Bahadır Yenişehirlioğlu: "Ayşenur Ezgi Eygi’nin duruşu insanlık için bir örnek” Bahadır Yenişehirlioğlu: "Ayşenur Ezgi Eygi’nin duruşu insanlık için bir örnek”

Türkiye Muay Thai Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Ediz Barış, Muaythai Çocuklar Minik ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın ardından sporcularıyla birlikte Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’u ziyaret etti. Bir süre önce Manisa’dan Bitlis’e atanan Tuğgeneral Tombul, sporcuları sıcak bir şekilde karşıladı.

Adsız Tasarım (1)-1

‘Bir gün spor bir gün siper’

Bitlis Eren Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun 2024 faaliyet programında yer alan Muaythai Çocuklar Minik ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi 1071 ve Ahlat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. ‘Bir gün spor bir gün siper’ sloganıyla düzenlenen şampiyonaya 55 ilden 575 sporcu katıldı. Manisa’dan da çok sayıda sporcu bu prestijli etkinlikte yer aldı.

Şampiyonanın ardından, Manisa İl Temsilcisi Ediz Barış, başarılı sporcularıyla birlikte Bitlis’te görev yapan Tuğgeneral Zafer Tombul’u ziyaret ederek, ona desteklerini iletti. Tuğgeneral Tombul, bu nazik ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, sporculara başarılar diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ