Elektrik kesintileri Selimşahlar mahallesini de vurdu.Mahalleliler,uzun zamandır yaşanan kesintilerinin  son  bir hafta da artmasından  şikayetçi olduklarını söyledi.

Manisa Meydan Gazetesine özel açıklamalarda bulunan  Selimşahlar Mahallesi Muhtarı Emrah Bilgi elektrik kesintileri hakkında konuştu.

Muhtar Bilgi, elektrik kesintisinden dolayı vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayarak,

"Selimşahlar mahallesi halkı olarak GDZ Elektrik  kaynaklı yeterli yatırımın yapılmamasından dolayı hem çiftçilerimiz hem evinde elektiriğe bağlı hastalarımız hemde halk  bu sıcak havalarda büyük sıkıntılar yaşıyor. GDZ Elektrik  ekiplerinin gelip müdehale ettiğini lakin üst mercilerin yatırım yapmamasından dolayı mahalle genelinde voltajların sürekli düştüğünü özellikle tellerin çok eski ve ince olmasından dolayı zaman zaman aşırı yükten kendi kendine kopuyor. 30 yıl önce bağlanan tellerle elektirik iletmeye çalışmak kabul edilir bir durum değil. O sebeple bu konunun değerlendirmeye alınıp elektirik alt yapısının kuvvetlendirilmesini talep ediyorum."dedi.
 

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor
Muhabir: ALİ GÖZEN