15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla AK Parti Manisa Milletvekilleri mesaj yayımladı. 
Milletin iradesine sahip çıktığını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz; milletimizin iradesine kasteden alçak teröristlere karşı yüreklerindeki iman ile mücadele eden, vesayetçi darbe zihniyetini demokrasi sevdasıyla tarumar eden kahramanlarımızın yazdığı destandır.”

“Millet iradesine, cumhuriyetimize, demokrasimize canı pahasına sahip çıktı”

15 Temmuz’un millet iradesine, Cumhuriyetine, Demokrasine canı pahasına sahip çıktığını belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç,

“Aziz milletimiz darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, millet iradesine, cumhuriyetimize, demokrasimize canı pahasına sahip çıktı. Tek bilek ve tek yürek olarak destansı bir direnişle esir düşmeyeceğimizi tüm dünyaya gösterdik. Hem dostlarımız hem de düşmanlarımız büyük milletimize diz çöktürmenin mümkün olmadığını gördü. Rabbim, istikbalimiz ve istiklalimiz için canlarını ve kanlarını esirgemeyen şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin. Ülkemizi, milletimizi ve devletimizi benzer felaketlerden esirgesin.” İfadelerini kullandı.

Narin'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı Narin'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı

“Milli birliğimizin ve kim olduğumuzun en güçlü ifadesi olmuştur”

“Milletin Zaferi'ni unutmadık, unutmayacağız” diyen AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde, vatanımızın istiklali ve istikbali için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hain planın uygulanmaya çalışıldığı o gecede milletimizin gösterdiği cesaret ve fedakarlık, milli birliğimizin ve kim olduğumuzun en güçlü ifadesi olmuştur. Tarihimizden ve milletimizden aldığımız güçle her türlü tehdide karşı dimdik ayakta durmaya, şehitlerimizin emaneti vatanımızı her sahada savunmaya ve yüceltmeye devam ediyoruz. Direnişin ve dirilişin sembolü bu büyük günün anlamını ve önemini unutmadan, milli birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlara yürüyoruz.” 

“Vatan haini terör örgütlerine bırakmadık, bırakmayacağız”

“Vatan topraklarımızı ne vesayetçilere ne mandacılara ne de vatan haini terör örgütlerine bırakmadık, bırakmayacağız.” İfadelerinde bulunan AK Partili Tamer Akkal ise son olarak,

“Aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi hürmetle yâd ediyoruz. FETÖ'cü hainlerin kalkıştığı 15Temmuz Darbe Girişimi'ne Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla karşı gelen Aziz Milletimiz, demokrasi ateşinin sönmesine izin vermedi. Ecdadlarımızın, bayrağımız ve ülkemiz için verdiği milli mücadelelerle elde ettiğimiz vatan topraklarımızı ne vesayetçilere ne mandacılara ne de vatan haini terör örgütlerine bırakmadık, bırakmayacağız. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.  15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.”   İfadelerini kullandı.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU