Manisa Milletvekili Tamer Akkal ile TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioglu ve komisyon üyeleri, Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. 


Manisa Milletvekili Tamer Akkal, terörle mücadelede kararlıkla devam edeceklerine vurgulayarak, “TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Sn. Veysel Tipioglu ve komisyon üyelerimiz Değerli Milletvekillerimiz ile İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Terörle mücadelemiz kararlılıkla ve beraberlikle devam edecek.” ifadelerinde bulundu.


"TERÖRLE MÜCADELEMİZ DURAKSAMADAN DEVAM EDECEK" 

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'özür' cevabı Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'özür' cevabı


AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’da Bakan Yerlikaya’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yenişehirloğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek hain terör saldırısı sebebiyle geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Terörle ve destekçileriyle olan mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.
 

Ne Olmuştu?


Ankara’da 1 Ekim Pazar günü saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulundu. Teröristlerden biri kendini patlatt, diğer terörist ise etkisiz hale getirildi. Açılan ateş sırasında 2 emniyet mensubu hafif biçimde yaralandı.
Teröristlerin, aracı Kayseri’de gasp ettikleri ortaya çıkarken araç sahibi veteriner teknikerini  ise başından vurarak şehit ettiler.   [ilgili-haber=33150]