MHP'nin "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla İzmir'de bir otelde düzenlediği Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Muğla, Denizli ve Burdur'dan milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı  Feti Yıldız, Gazze'ye yapılan saldırılar karşısında dünyanın seyirci kaldığını belirterek, başta İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu olmak üzere katliamın tüm faillerinin Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılanması ve tutuklanması gerektiğini söyledi.2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin önemine değinen Yıldız, "Merkezi yönetimle Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Mersin gibi seçim çevreleri arasında ortaya çıkan uyumsuzluğu, çatışmayı ortadan kaldırmak, zilletin kontrolünde bulunan belediyelerdeki yağma ve talanı ortadan kaldırmak ve Cumhur İttifakı adaylarının kazandığı belediyelerin sayısını artırmak öncelikli hedefimizdir." diye konuştu.

Feti Yıldız

TÜM İLGİ ALİ UÇAK’TAYDI

MHP MYK Üyesi Ali Uçak da toplantıda bir konuşma yaptı. Uçak’ın burada yaptığı konuşma ile salondaki coşku tavan yaptı. Uçak, “Egenin incisinde bizi bir araya getiren  cenabı Allah’a şükürler olsun. Miliyetçi Hareket Partisi kumdan kale değildir yıkılmaz.  Milliyetçi Hareket Partisi köksüz ağaç değildir asla devrilmez. O yüzden Milliyetçi Hareket Partisi bayrak olup inmeyenlerin, sancak olup inmeyenlerin, ülkücü olup eğilmeyenlerin, şahadeti göze alıp dönmeyenlerin, güneş olup batmayanların, mert olup satmayanların partisidir. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Uçak’ın bu konuşmasının ardından salonda alkış sesleri yükseldi.  Tam bir lider edasıyla konuşma yapan Uçak, işte MHP’nin Manisa’da görmek istediği lider şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

BAŞKAN ERGÜN İLGİ GÖRMEDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılım sağladığı toplantı da, Ali Uçak’ın gördüğü  ilgiyi ve coşkuyu Başkan Ergün görmedi.

UÇAK  MHP LİDERİNİ ZİYARET ETMİŞTİ 

Gectigimiz ay MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret de eden Ali Uçak, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek üzümün ana vatanı Manisa'mızın tescilli Sultaniye üzümünü taktım. Bilge Liderimiz gece gündüz demeden alın teriyle çalışan tüm üreticilerin kazandıkları her kuruşun helal olduğunu belirtip, selamlarını ilettiler. Türkmen Beyimize her zamanki samimiyeti için teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullanmıştı.

Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Camcı partisinden istifa etti Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Camcı partisinden istifa etti

Kaynak: LEYLA DOĞAN