Manisa’da sağlık altyapısında iyileştirmeler devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu 14 doktor kadrosu açıldığını duyurdu. 
Manisa’da vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinde iyileştirmeler devam ediyor. Ağustos ayında 18. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası kapsamın Manisa’ya toplam 18 uzman hekim ve 206 hekim kadrosu açılmıştı. Ekim ayında ise 119. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında 14 doktor kadrosu açıldı. 11!i uzman hekim ve 3 partisyen olmak üzere açılan kadroyu Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu duyurdu. 

Kışın beslenmenin 7 altın kuralı Kışın beslenmenin 7 altın kuralı

"Çalışmaya devam edeceğiz"

AK Partili Yenişehirlioğlu yaptığı açıklamada, “119. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için Manisa’mıza; 11 Uzman Tabip, 3 Pratisyen Tabip, olmak üzere toplam 14 münhal kadro açılmıştır. Sağlık ordumuzun gücüne güç katmak; hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerinden daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde yararlanabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: BENZA GÜRLER