Uzun yıllardır Manisa’da esnaflık yapan ve vatandaşlar tarafından oldukça sevilen Adnan Çakmak, hayatını kaybetti. 


Bir süredir, kalp piliyle ilgili yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı tedavi altında olan Adnan Çakmak, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti. Manisalı vatandaşlar tarafından oldukça sevilen esnafın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Manisa’nın Sevilen Esnafı Adnan Çakmak Hayatını Kaybetti (2)

Eşinin yanına defnedildi

Eşini 6 yıl önce kaybeden ve üç çocuk babası olan Adnan Çakmak’ın cenazesi, Şehzadeler ilçesi Yarsahanlar mahallesindeki Yeni Camiinde öğle namazının arından kılınan cenaze namazına müteakip Kırtık mezarlığına defnedildi. 6 yıl önce hayatını kaybeden eşinin yanına defni yapıldı. 

Terörle ilgili dikkat çeken rakamlar: 35 bin 428 operasyon düzenlendi, 70 terör eylemi de engellendi Terörle ilgili dikkat çeken rakamlar: 35 bin 428 operasyon düzenlendi, 70 terör eylemi de engellendi

Manisa’nın Sevilen Esnafı Adnan Çakmak Hayatını Kaybetti (3)

Manisa Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyeliği, Elektrikçiler Oda Başkanlığı görevlerini Ahmet Çakmak, aynı zamanda Yarhasanlar Mahallesi muhtarıydı. Manisalı Esnafın cenazesine cenazesine Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban,Emniyet Müdürü Bahri Aktaş, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Salih Karaağaç,Esnaf Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Çok sayıda STK başkanlarının yanı sıra Partilerin temsilcileri ile sevenleri katıldı.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU