Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Uzun yıllar Manisa’da adını bilinen Manisaspor kulübüne emek veren ismi Zühtü Babacan hayatını kaybetti.

Manisaspor Camiasının Acı Günü (1)

Manisaspor kulübünde genel kaptanlık ve alt yapı sorumlusu olarak uzun yullar görev yapmış, Manisaspor camiasının sevilen ismi Zühtü Babacan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 1996 yılında birlikte görev yaptığı kulüp başkanı  Ertuğrul Aytaç, çok üzgün olduklarını söyledi.

Manisaspor Camiasının Acı Günü (2)

Aytaç,

"Bugün çok üzgünüm. Manisaspor'da dört yıl başkanlık görevini yaptığım süre içerisinde Manisaspor'un ayakta kalmasını sağlayan genel kaptanımız Zühtü Babacan'ı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Değerli bir spor adamıydı. Ulupark'ın sevilen  spor adamıydı. Her akşam beraber olduğum bir arkadaşımdı. Kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Yarın Hatuniye Camii'nde kendisini öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlayacağız.   Tekrar ailesine ve sevenlerine başsağlığı, yakınlarına da sabır diliyorum. Manisa futbol camiasının da başı sağolsun." dedi.

Manisaspor Camiasının Acı Günü (4) 

Kaynak: HABER MERKEZİ