O ilçeye halı saha yapıldı O ilçeye halı saha yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Manisaspor başkanlığına seçilen Gencay Esendağ, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Eesendağ, yaptığı açıklamada,

“Geçmişte birçok yıldızın yetiştiği ve yetenekli oyuncuların keşfedildiği Manisaspor’da Futbol Okullarını faaliyete geçiriyoruz. Geçmişte Türk futboluna kazandırdığımız isimlere yenilerini eklemek üzere çıktığımız bu yolda çocuklarımızı futbol oynamaya teşvik ederek, fiziksel gelişimleri ile birlikte psikososyal gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Yaz dönemi ve sonrasında düzenleyeceğimiz kış dönemi futbol okullarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Manisa ve Türk futboluna değer katan projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Kayıtlarınızı yaptırın

Kayıt başvuru noktalarını da açıklayan Esendağ,   

“Futbol Okullarımızın kayıtları Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde sürmektedir. 5 – 13 yaş arasındaki çocukların kayıt yaptırabileceği futbol okullarımız, Tarık Almış spor Tesisleri çim sahasında hizmet verecektir. Futbol okullarımızın kayıt ücreti 400 TL olup, kıyafetleri bir defaya mahsus ücretsiz olarak verilecektir. 

Kayıt yaptırmak isteyen futbolcu adayları kayıt bürolarımıza danışabilir veya  0 539 815 45 00 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler” diye konuştu.

Manisaspor Futbol Okulları Başladı (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR