Manisaspor, Süper Amatör Lig'in hazırlık karşılaşmalarında sahasında Aral İstasyon Spor Kulübü'nü konuk etti. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen hazırlık maçında Manisaspor, seyircisi önünde oynadığı mücadelede rakibini 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve lige hazır olduğunu gösterdi.

Manisaspor Lige Hazır Olduğunu Gösterdi! Rakibini 5 2 Mağlup Etti (2)

Maçın başlama düdüğüyle birlikte her iki takım da etkili bir oyun sergiledi. Karşılıklı ataklarla başlayan ilk yarıda, Aral İstasyon Spor Kulübü, Manisaspor’a zor anlar yaşatsa da ev sahibi ekip etkili oyunuyla dengeyi sağladı. İlk yarı 3-1 Manisaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Manisaspor Lige Hazır Olduğunu Gösterdi! Rakibini 5 2 Mağlup Etti (3)

Manisaspor ikinci yarıda baskıyı artırdı

İkinci yarıya daha baskılı başlayan Manisaspor, hücum hattındaki etkili isimleriyle farkı açmayı başardı. Yaptığı organize ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan siyah-beyazlı ekip, bulduğu üç golle skoru 5-2’ye taşıdı. Aral İstasyon Spor Kulübü'nün çabası ise sonucu değiştirmeye yetmedi.

Manisaspor Lige Hazır Olduğunu Gösterdi! Rakibini 5 2 Mağlup Etti (4)

Bu galibiyetle hazırlık dönemini güçlü bir şekilde sürdüren Manisaspor, ligin başlamasına kısa bir süre kala moral depoladı. Teknik direktör ve oyuncuların uyumu dikkat çekerken, taraftarlar da takımlarının performansından memnun kaldı. Manisaspor, bu galibiyetle lige hazır olduğunu gösterirken, önümüzdeki günlerde yapacağı hazırlık maçlarıyla da formunu pekiştirmeyi hedefliyor.

Manisaspor Lige Hazır Olduğunu Gösterdi! Rakibini 5 2 Mağlup Etti (5)

Kaptan yuvada kalmaya devam ediyor Kaptan yuvada kalmaya devam ediyor

Manisaspor Lige Hazır Olduğunu Gösterdi! Rakibini 5 2 Mağlup Etti (15)

Manisaspor Lige Hazır Olduğunu Gösterdi! Rakibini 5 2 Mağlup Etti (11)

Muhabir: ALİ GÖZEN