Seyitahmet Mahallesi’nden geçen hatta arka arkaya üç farklı noktada oluşan arızaların tamiri için MASKİ ekipleri gece-gündüz demeden çalışıyor.

Maski̇, Tüm Ekipleriyle Akhisar Için Çalışıyor (3)

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Akhisar’da yaşanan arızaların giderilmesi için bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Postacı, hattın ekonomik ömrünü tamamladığını ve yapılan tamir işlemlerine rağmen yeni arızalar meydana geldiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamasında, “Akhisar’daki içme suyu dağıtım hattımızda 5 Eylül sabahında bir arıza meydana geldi. İlk tamirin ardından hattın farklı noktalarında yeni arızalar oluştu. Tüm ekiplerimizle bölgedeyiz ve arızayı gidermek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Manisa’nın altyapı sorunlarını çözmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz. Akhisarlı vatandaşlarımızın bu sorunları bir daha yaşamaması adına kalıcı çözümler üreteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Maski̇, Tüm Ekipleriyle Akhisar Için Çalışıyor (1)

Postacı, su kesintisi yaşayan mahallelere en kısa sürede su verilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, ekiplerin fedakârca çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Soma Haluk Levent'le coştu Soma Haluk Levent'le coştu

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU