Salihli Dombaylı Mahalle sakinleri içme suyu sıkıntısı çekmemesi için MASKİ Genel Müdürlüğü ve Salihli Belediyesi yeni bir içme suyu sondaj çalışmasına başladı. Salihlilerin su ihtiyacını karşılamayı amaçlayan projeyi hız kesmeden MASKİ Genel Müdürlüğü ve Salihli Belediyesi ortak bir şekilde çalışmalara başladı.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu,

“Dombaylı Mahallesi'nin su sorununu kalıcı olarak çözmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimizin sağlıklı ve temiz içme suyuna ulaşmalarını sağlamak için yeni sondaj çalışmasını başlattık. Bu çalışmayla su kaynaklarımızı daha verimli kullanarak, vatandaşlarımızın su ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz, Salihli'mize hayırlı olsun” ifadeleri kullandı.

Maski̇’den Salihli’ye Içme Suyu (1)

Mahalle sakinlerinin bu çalışmadan dolayı mutlu olduklarını değinen Dombaylı Mahalle Muhtarı Atagün Özer,

“Mahallemizde su sıkıntısı had safhadaydı, Su kalitesinde çok bozukluklar vardı. Yani içme suyu anlamında mahalleli sorun yaşıyordu. Bu durumu Ferdi Başkanım ve Mazlum Başkanıma ilettik. Onların da destekleriyle su sorununu çözdük. Gayet kaliteli ve bol suya kavuştuk. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle su sıkıntısı yaşandığı vurgu yapan Dombaylı Mahalle Muhtar Azası Mehmet Can,

“Mahallemizde büyük bir su sıkıntısı vardı. Başkanlarımıza bunu ilettik. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Bol ve kaliteli bir şekilde suyumuzu çıkardık. Sorunumuz çözüldü. Herkesin emeğine sağlık” dedi.

Maski̇’den Salihli’ye Içme Suyu (3)

Muhabir: RESULENUR KANTAR