Milyonların izlediği reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü Manisa’da çekildi. Bu akşam ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye’nin Manisa bölümünde, Manisa’ya özgü yemekler yapılarak, jürilerin beğenisine sunulacak. Soma maden şehidi Mustafa Kaya'nın eşi Naciye Kaya, jürilik yaparak ilçesini gururla temsil etti. Bu akşam (5 Eylül Perşembe) yayınlanacak yeni bölümde, jürilik görevini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Ünlü sanatçı Mehmet Erdem ve  Soma Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi Naciye Kaya üstlenecek. 

Masterchef Türkiye Manisa’da (2)


Manisalılar tarafından merakla beklenilen Materchef Türkiye’nin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. 

Masterchef Türkiye Manisa’da (5)

"Soma adına jüri üyesi olarak bana böyle bir teklif sundular"

Soma maden şehidi Mustafa Kaya'nın eşi ve Soma Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi Naciye Kaya, Masterchef’in yeni bölümü ile ilgili yaptığı açıklamada;
"MasterChef Türkiye çekimlerinin Manisa'da yapılacağının duyurulmasının ardından her ilçeden bir kişinin programa katılması istenmiş.  Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur beyde, Soma adına jüri üyesi olarak bana böyle bir teklif sundular. İlçemiz Soma'nın adını Türkiye'nin en çok izlenen yarışmasında duyurmak ve Somamızı orada temsil etmek benim için çok büyük onur verici bir durum oldu.  Bu yüzden Belediye Başkanımız Sercan Okur Bey'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Masterchef Türkiye Manisa’da (3)

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje


Yarışmada Manisa’nın yöresel yemeklerinin hazırlandığı ve yemekleri tadarak puan verdiklerini açıklayan Naciye Kaya; "Çok güzel bir yarışma oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Masterchef Türkiye Manisa’da (1)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM