TİP milletvekili Ahmet Şık'ın AK Partili milletvekillerine "Sizde haysiyet yok" sözleri sonrası TBMM'de yumruklu kavga çıktı.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bugünkü toplantısında TİP Milletvekili Ahmet Işık’ın sözleri sonrası ortalık karıştı. 


TBMM Genel Kurulu, AYM kararına rağmen cezaevinde tutulan Gezi hükümlüsü Can Atalay'ın durumunu görüşmek için olağanüstü toplandı. Olağanüstü Toplantı sırasında TİP Milletvekilleri ile AK Parti Milletvekilleri arsında kavga çıktı. 

Meclis'te yumruklu kavga! TİP VE AK Parti vekilleri kavga etti


Oturumu TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ yönetti. DEVA Partili İdris Şahin'in konuşmasından sonra kürsüye çıkan TİP Milletvekili Ahmet Şık, AK Parti milletvekillerinin oturduğu bölgeye bakarak;

"Sizde hiç utanma yok. Haysiyetiniz yok. Burada usul konuşmaya da karşıyım. Hepinizin toplamının bu memlekete Atalay kadar hayrı dokunsa ömür boyu şükür namazı kılacak insanlarsınız. Bu ülkenin en büyük terör örgütü bu sıralarda oturanlardır" ifadelerini kullandı.

Meclis'te Yumruklu Kavga! Ti̇p Ve Ak Parti Vekilleri Kavga Etti (3)

Resmi Gazete 'de yayımlandı! 16 ilde vali ataması gerçekleşti Resmi Gazete 'de yayımlandı! 16 ilde vali ataması gerçekleşti

 Ahmet Şık’ın konuşmasının ardından AK Partili vekiller ile TİP’li vekiller arasında yumruk yumruğa kavga çıktı. Kavganın ardından oturuma 15 dakika ara verildi. Kürsünün çevresi kanla kaplandı. Kanlar içerisinde kaln kürsüyü güvenlik görevlileri temizledi. 

Meclis'te Yumruklu Kavga! Ti̇p Ve Ak Parti Vekilleri Kavga Etti (1)


 

Kaynak: HABER MERKEZİ