Öğretmenler için düzenlenen konsere rüzgar gerekçesiyle 3 saat boyu sahneye çıkmayan sonrada konseri iptal eden Melike Şahin'e yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım'dan  tepki geldi.  Melike Şahin'nin Yapım şirketinin sahibi olan Murat Yıldırım tarafından hazırlanan Atatürk'e saygı duruşu olarak adlandırılan Vasiyet isimli albümden Melike Şahin'nin çıkartıldığı öğrenildi. Yapımcı Murat Yıldırım;  "Öğretmenlere saygısı olmayan birinin, Başöğretmen Atatürk'ün albümünde yeri yok" diyerek Melike Şahin'in albümden çıkarıldığını açıkladı.

Konser zamanı öğretmenleri 3 saat boyunca konser alanında bekletip sahneye çıkamayan Melike Şahin'e bir tepki de yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım'dan geldi. Murat Yıldırım uzun süredir üzerinde çalışılan ve birbirlerinden ünlü isimlerin yer akdığı Atatürk'e saygı albümü olan Vasiyet albümünden Melike Şahin'nin çıkarıldığını açıkladı.

Bahar dizisi ne zaman başlayacak? Bahar dizisi ne zaman başlayacak?

Projenin yapımcısı Murat Yıldırım Melike Şahin'nin projeden çıkarıldığını şu sözlerle açıkladı;

 "Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata'nın sevdiği şarkılar 'Vasiyet' albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin'e teklifte bulunmuştuk. Ama onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de yapılmış demektir" dedi.
 

Kaynak: Melis Bayram